Nejnovější recenze ze sekce Mlhová světla
Spokojenost
- Celý pogumovaný vodě odolný
Večer vyborná věc, když se pokazi auto. Ve dne ale bohužel nejde když je zapnutý vidět.
levná cena originálního zboží
presne pasuju na dany model auta
Mlhovka absolutně shodná s originálem, kvalitní reflektor svítí lépe než originál (oboje s novými žárovkami)
Pokud vydrží delší dobu provozu, je ok
Šroub do plechu 4.8x16 Škoda N91024301 Škoda Felicia, Fabia, Fabia 2, Octavia, Octavia 2, Superb, Superb 2, Yeti, Roomster, Rapid, Octavia 3
Originální šroub s torx hlavou.
- V pořádku
- V pořádku.
- kvalitní, použivám na připevnění spodní hrany předního nárazníku a plastových krytů u blatníků a zástěrek
produkt je skvělý, jen bych upravil určení, není to koncové světlo a nesvítí tomu nos, ale je Super a všem se moc líbí a několika lidem jsem dal odkaz na tento doplněk
- již je namontováno a funkční
- světla jsou masivní, kovová, dobře svítí.
- prodejce, respektive také distributor (SW Motech) nemá pravděpodobně odzkoušenou instalaci. Zapojení světel (kabeláž) nesouhlasí s přiloženým návodem. Při instalaci 4 krát vyhozená pojistka na motorce než jsem zjistil, že zapojení světel uvnitř je přesně opačné než na kabeláži. Nutné přepólovat kabely.
Originál montovaný i při prvovýrobě, nebylo co řešit.
Nemohu hodnotit, zatím jsem nic neobdržel. Zboží objednáno v zahraničí.
nic
- Vynikající materiály
- Renomovaná značka
- Součástí není žárovka
Koupil jsem dva kusy a ač se jedná o jednoho z nejznámějších výrobců světel na automobily, tak jeden kus byl 100% v pořádku, druhý byl poškozen z výroby (vnitřní vodítko držáku žárovky bylo ohnuté) - nereklamoval jsem, musel jsem ihned použít. Nicméně ani taková značka jako je Hella a poněkud dražší mlhovka (obdobné od jiných výrobců stojí třetinu - ale asi také třetinu vydrží) není zárukou stoprocentní kvality.
Při instalaci je nutné doplňkové utěsnění vstupu kablíku tmelem!!!!!
Na výše popsaném v žádném případě nenese prodejce vinu, prodejce olejeobchod.cz funguje naprosto bezvadně a všem doporučuji zde nakupovat - lepší ceny a fakt super výběr nejen olejů.
- přesně to, co jsem chtěl
Dlouhodobě tyto světla používám při stavbě OFF-JEEPů a 100% spokojenost :-)
- Za màlo peněz malá mlhovka
- Plastovy držák - nízká životnost
- Nasadit žároku do úzké bajonet patice byl porod...